Арестуваха несебърския бизнесмен Чавдар Александров

98837
Арестуваха несебърския бизнесмен Чавдар Александров
Снимка: БГНЕС

Несебърският бизнесмен Чавдар Александров, по-известен като Чочо Александров, е бил задържан за 24 ч за побой над собственик на фирма за кетъринг и заведения за бързо хранене.

Униформените го прибрали в полицията в Несебър вчера сутринта. С него в ареста попаднал и един от охранителите му, съобщи "24 часа".

Акушерката Емилия Ковачева остава в ареста

Софийският градски съд остави в ареста акушерката Емилия Ковачева, която преби 4-дневно бебе. По-рано наблюдаващият прокурор Николай Хр...

Строителният предприемач и неговите гардове се нахвърлили върху 28-годишния Димитър Янков в понеделник около 11,45 ч в комплекса “Съни дей 3” в Слънчев бряг, където се намирал офиса на несебърския бизнесмен.

Янков от 8 г. наемал апартаменти в комплексите “Съни дей”-1 и 2, и в Слънчев бряг, построени от Александров. Вземал ги за сезонните работници, които се трудели в заведенията му за бързо хранене от май до септември. Жилищата се давали под наем срещу 700 лв. от собствениците им - ирландец и българин, които ги били купили от Чочо Александров.

В началото на седмицата Янков и негов приятел отишли да огледат апартаментите и да ги почистят. “Патроните на бравите бяха сменени и управителят на комплексите ми каза да тръгвам към офиса в “Съни дей 3” и да търся някаква жена на име Мария”, разказа Янков пред “24 часа”.

Когато отишли в офиса, се появил Александров и гардовете му. “Един от тях бе Калин Кирязов-Малкия Киряз”, твърди Янков. Той е известен герой от бургаския ъндърграунд, разследван е за дрога.

Съдът остави в ареста убиеца на детето в Панагюрище

Окръжният съд в Пазарджик остави в ареста Цветан Пъков, който блъсна 6-годишно момче на централна улица в Панагюрище, в следствие на ко...

“Чочо Александров ми каза: “Апартаментите мога да ги давам под наем само аз”, твърди Янков. Двамата нямали предишни спречквания.

Бизнесменът и охранителите се нахвърлили върху него и започнали да го удрят по главата. Мъжът се свлякъл безпомощен на земята. Приятелят на Янков повикал полиция. С униформените пристигнал и екип на Бърза помощ, който го откарал в болницата в Бургас.

“Случаят още не е разпределен на прокурор. Когато това стане, ще се реши дали да се поиска постоянен арест за Александров”, каза Георги Русев, и.д. шеф на прокуратурата в Несебър.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com