Екоинициативата в Несебър с неочаквано добри резултати

12565
Екоинициативата в Несебър с неочаквано добри резултати

660 кг. излязло от употреба електрическо и електронно оборудване (ИУЕЕО) и 20 кг. негодни за употреба батерии и акумулатори (НУБА) бяха събрани в община Несебър  при специално организирана екокампания.

Несебър отново ще бъде домакин на фестивала "Есенни пасажи"

Несебър отново ще бъде домаки на рибния фест "Есенни пасажи". Той ще започне на 31 октомври (петък) и ще продължи три дни. По време на...

Разбито  по отделни групи,  събраното количество ИУЕЕО представлява 585 кг. компютърна техника и телевизори, 4 кг. дребни домакински уреди, 31 кг. хладилници. Събрани са и 40 кг. луминисцентни тръби. В екоинициативата се включиха граждани, ведомства, частни фирми, сред които и хотелски комплекси. Най-голяма активност беше отчетена в Несебър, Свети Влас и Слънчев бряг.

Акцията се състоя в края на миналата работна седмица и обхвана  Несебър, Слънчев бряг,  Свети Влас,  Обзор, Равда, Кошарица, Тънково, Оризаре, Гюльовца и Баня.

Несебър засилва сътрудничеството с Хожув

Да се състои Ден на Несебър в Полша по време на туристическо изложение през март 2015 година - това обсъдиха кметът г-н Николай Димитро...

Благодарим на всички,  които се включиха в екоинициативата и донесоха до определените пунктове за събиране своите негодни за употреба  различни домакински уреди, бойлери,телевизори, компютри, принтери, клавиатури, батерии и акумулатори.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com